Leasingbilguide

För inte alltför många år sedan var bilvalet ganska snabbt avklarat: bensin eller diesel, vilket märke och kombi eller sedan? Sen var du i mål. Idag har mycket ställts på ända och det har nog aldrig varit så svårt att välja en bil som nu. Kanske heller aldrig så roligt, med den elboom vi befinner oss i med nya tekniker, märken och möjligheter. Det är också tydligt att vi ser på bilinnehavet annorlunda idag och det avspeglar sig inte bara i våra förväntningar på kringtjänster utan även att tidigare sanningar ifrågasätts.

Att som arbetsgivare ha en ordentlig och uppdaterad bilpolicy underlättar många gånger både det övergripande hållbarhetsarbetet och även det enskilda bilvalet.

När det sen är dags att ta sig an bilvalet gäller det att försöka titta framåt och se över vilka behov som finns kopplade till tjänsten och privat. Hur kommer bilen framförallt att användas och vilka laddmöjligheter har eller kan du ha?

I leasingbilguiden hittar du information och råd som du kan ha nytta av för att hitta den bil som passar just dig och dina behov. Vi går igenom val av drivlina, bilmodell och storlek på bilen, vikten av säkerhet, vilken utrustning vi vill slå ett extra slag för samt hur förmånsvärdet beräknas. Skulle du sedan vilja diskutera valet ytterligare är du varmt välkommen att höra av dig.

RING OSS!
08-501 122 00