Bli en del av vårt team

ALD Automotive är under konstant tillväxt och därmed uppstår det också med jämna mellanrum nya jobbmöjligheter i vår organisation.

Alla lediga tjänster publieras också i externa kanaler, följ oss gärna på LinkedIn för att hålla dig uppdaterad. Vi välkomnar alla oavsett ålder, kön, eller etnisk tillhörighet att söka till oss.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta i en internationell miljö, tar vi gärna emot din spontantansökan via mail nedan. 

 

2020-03-11 Contract end coordinator (Täby)

Har du tidigare erfarenhet av bilskador, testning av bilar och ett gediget intresse för fordonsmarknaden? Om du också motiveras av förbättringsarbete och har förmågan att sätta kunden i fokus kanske du är vår nya kollega?
Läs mer

2020-03-05 Check in (Täby)

Har du ett tekniskt intresse, gillar bilar och trivs med ett variat och rörligt arbete? 
Läs mer

2020-03-02 Accounting assistant (Täby)

Har du kunskap och erfarenhet av flödet på en ekonomiavdelning och specifikt inom
leverantörsreskontrao söker en utmaning med utvecklingsmöjligheter?
Läs mer

2020-02-28 Financial controller (Täby)

Har du intresse för redovisning- och systemrelaterade frågor samtidigt som du är lösningsorienterad och leveranssäker i ditt arbetssätt? Då kanske du är vår nya financial controller?
Läs mer

2020-02-28 Procurement manager (Täby)

Har du hög kompetens inom inköp, dokumenterat goda ledaregenskaper och motiveras av att driva projekt från start till mål? Då kanske du är vår nya procurement manager!
Läs mer

Ring oss!
08-501 122 00