Bli en del av vårt team

ALD Automotive är under konstant tillväxt och därmed uppstår det också med jämna mellanrum nya jobbmöjligheter i vår organisation.

Alla lediga tjänster publieras också i externa kanaler, följ oss gärna på LinkedIn för att hålla dig uppdaterad. Vi välkomnar alla oavsett ålder, kön, eller etnisk tillhörighet att söka till oss.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta i en internationell miljö, tar vi gärna emot din spontantansökan via mail nedan. 

 

2020-05-20 HR Koordinator (Täby)

Blir du ofta beskriven som engagerad, strukturerad och ansvarstagande? Är du en stjärna på administration och vill ta nästa steg i din HR-karriär? Vi söker just nu en HR Koordinator.
Läs mer

2020-05-20 Compliance officer (Täby)

Har du en akademisk examen och några års erfarenhet av compliance-arbete och intresse för dataskyddsfrågor? Då kanske du är vår nya kollega! 
Läs mer

2020-02-28 Financial controller (Täby)

Har du intresse för redovisning- och systemrelaterade frågor samtidigt som du är lösningsorienterad och leveranssäker i ditt arbetssätt? Då kanske du är vår nya financial controller?
Läs mer

2020-02-28 Procurement manager (Täby)

Har du hög kompetens inom inköp, dokumenterat goda ledaregenskaper och motiveras av att driva projekt från start till mål? Då kanske du är vår nya procurement manager!
Läs mer

Ring oss!
08-501 122 00