Ayvens

Vi är med dig, var du än är!

Vi är verksamma i 60 länder med direkt närvaro i 44, samt sju allianssamarbeten i ytterligare 16 länder.

 

Ayvens är en del av Société Générale, en av de största finansiella koncernerna i Europa.  

I januari 2022 tillkännagav ALD Automotive intentionen att förvärva LeasePlan och i maj 2023 slutfördes affären framgångsrikt. På global nivå har båda företagen nu gått samman och förenats under det nya varumärket Ayvens. Ayvens har idag över 15 700 medarbetare runt om i världen och vi är alla specialiserade på operationell leasing och biladministration.

Med vår omfattande geografiska täckning, en bilpark bestående av drygt 3,3 miljoner bilar och ett internationellt team, hängivna att serva företagskunder, kan du vara säker på att få en fördelaktig och multinationell lösning för dina bilar.

Nyckeltal

Ayvens

· administrerar över 3,3 miljoner fordon
· finns i 44 länder
· har 15 700 medarbetare
· är nr. 1 i Europa inom operationell leasing

Bilar på tvären?

Multinationella företag betraktar ofta Norden och Baltikum som en samlad marknad, men för att kunna hantera en bilpolicy som ska fungera i flera länder krävs det kunskap om de lokala förutsättningarna.

I alla de nordiska/baltiska länderna, finns väletablerade och effektiva Ayvens-verksamheter. Vi har kunskap om lokala förhållanden och regler och tillsammans hjälper vi dig att få en effektiv drift och hantering av dina bilar.

RING OSS!
08-501 122 00

Closing - Key Figures V2