My Mobility

Vår plattform My Mobility är er bilpolicy online, översatt till valbara bilar och modeller.

I My Mobility kan du som befintlig kund eller förare konfigurera den eller de bilar du är intresserad av och beräkna den preliminära månadskostnaden, baserat på er företagspolicy och ert avtal med ALD Automotive.

När du loggat in ser du alla bilar som finns tillgängliga för dig och din förmånskategori. Här kan du som förare sen laborera med aktuella bilar och justera tillval, avtalsperiod och körsträcka för att få fram bl.a. leasingkostnad, TCO, förmånsvärde och CO2-utsläpp.

ALDMyMobility

I verktyget har du möjlighet att räkna på så många bilar du vill, se eventuellt löneavdrag och jämföra olika modeller. När du vet vilken eller vilka bil(ar) du är mest intresserad av slutför du konfigurationen i My Mobility så att vi får din intresseanmälan.

Ta sedan kontakt med närmaste återförsäljare för att få ett affärsförslag på den konfigurationen du precis skapat i My Mobility. Det affärsförslaget skickas till oss och en av våra Car & Mobility Advisors kommer då att ta kontakt med dig inom kort för att gå igenom ditt ärende och eventuella frågor innan du lägger din beställning.

Några av fördelarna med My Mobility:

  • Få en överblick på tillgängliga bilar i din förmånskategori
  • Räkna på olika alternativ när det passar dig
  • Jämför olika bilmärken, drivlinor och tillval
  • Tillgänglig dygnet runt
  • Enkel översikt över din TCO, månadskostnad, CO2 och mer

 

RING OSS!
08-501 122 00

Det här är My Mobility-1

Saknar du login?

Om er arbetsgivare är kund hos ALD men du saknar login ska du prata med er bilansvarig på företaget för att få dig uppsatt i systemet. Är du bilansvarig/Fleet Manager och vill lägga till användare i systemet vänder du dig till er kontaktperson.

 

Välkommen till ett enklare sätt att handla bil!