ALD Automotive Sverige

Vi är ett av Sveriges ledande leasingföretag.

I över 20 år har vi hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1,76 miljon tjänstebilar för våra kunder över hela världen och över 30 000 av dem rullar på våra svenska vägar. Vårt internationella nätverk bidrar till vår gedigna bilkunskap och vår vana att jobba med miljöperspektivet kopplat till tjänstebilar. Främst är det dock det dagliga mötet med våra kunder som driver oss i vår utveckling.

Personlig service

Hos oss möter du fler än 100 engagerade medarbetare med lång erfarenhet och kunskap inom områden som kundservice, biladministration, bilpolicies och hållbarhet. Det säkerställer att du kan lita på att du får välgrundade och goda råd. Vår personliga service och vårt engagerade team ligger till grund för vår höga kundnöjdhet.  

Stordriftsfördelar

ALD Automotive är en av Sveriges största inköpare av bilar och tillhörande service, och vi uppnår därför betydande stordriftsfördelar vid inköp av bilar och får bra rabatter på bränsle och konkurrenskraftiga försäkringspremier. Dessa fördelar kanaliserar vi naturligtvis vidare till våra leasingkunder i form av konkurrenskraftiga priser och hög servicegrad.

Vår anläggning

Som grannar finns även våra samarbetspartners inom bil-/däckservice, rekonditionering, lack och auktionsförsäljning. Vi driver tillsammans Sveriges största center för hantering av leasingbilar. Det ger kunskap och skapar effektivitet i vårt arbete med tjänstebilens kretslopp.

ALD Bil

I våra lokaler i Täby Kyrkby norr om Stockholm driver vi också vår egen bilhall, ALD Bil, för försäljning av nyare begagnade leasingbilar till konkurrenskraftiga priser. Bilarna har komplett servicehistorik, är i utmärkt skick och har oftast endast haft en brukare.

www.aldbil.se kan du läsa mer om verksamheten och se vilka bilar som finns i lager för omgående leverans.

ALD Carmarket

ALD Carmarket är ALD Automotives B2B websida. Vi hanterar och säljer årligen tusentals återlämnade leasingbilar. Genom noggranna tester, rekonditionering och värdehöjande åtgärder säkerställer vi bästa möjliga pris för din bil. 

Vi har en stor auktionsplattform och når professionella bilhandlare med stark köpkraft i 24 länder. Alla bilar publiceras på vår nätauktion och kan säljas genom öppen auktion, anbudsförsäljning eller med ett "köp-direkt-pris".

Vi har korta ledtider och inga mellanhänder vilket säkerställer snabba och smidiga affärer. Med ALD Carmarket är det tryggt för både köpare och säljare.

Ring oss!
08-501 122 00