Om ALD Automotive

ALD Automotive | LeasePlan är ledande i Sverige på operationell leasing och fleet management. Vi kan hjälpa er med allt som har med bilparken eller den enskilda tjänstebilen att göra. Vi erbjuder kundanpassade och behovstäckande koncept för finansiering och administration av bilar för företag och offentlig sektor.

RING OSS!
08-501 122 00

I över 20 år har vi hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive | LeasePlan förvaltar globalt mer än 3,3 miljoner fordon och över 50 000 av dem rullar på våra svenska vägar. Vårt internationella nätverk bidrar till vår gedigna bilkunskap och vår vana att jobba med miljöperspektivet kopplat till tjänstebilar. Men det är i mötet med våra kunder och att hjälpa dem till ett enkelt bilinnehav som driver oss i vår utveckling.

Vårt internationella 2025-mål är att bli en fullt integrerad leverantör av hållbar mobilitet och att bli den globala ledaren i branschen.

Personlig service

Hos oss möter du fler än 100 engagerade medarbetare med lång erfarenhet och kunskap inom områden som kundservice, biladministration, bilpolicies och hållbarhet. Det säkerställer att du kan lita på att du får välgrundade och goda råd. Vår personliga service och vårt engagerade team ligger till grund för vår höga kundnöjdhet.

Genom att låta oss ta hand om er bilpark förenklar ni ert bilinnehav med effektiva, pålitliga och skräddarsydda lösningar. Vi ser till att du får en lättöverskådlig leasinglösning med fokus på alla väsentliga delar av er flotta; arbetsmiljö, teknik, säkerhet, miljö och ekonomi.

Stordriftsfördelar

ALD Automotive | LeasePlan är en av Sveriges största leasingleverantörer och köper varje år drygt 15 000 bilar och tillhörande service. Med det uppnår vi därför betydande stordriftsfördelar vid inköp av bilar och får bra rabatter på t.ex. bränsle och försäkringspremier. Dessa fördelar kanaliserar vi naturligtvis vidare till våra leasingkunder i form av konkurrenskraftiga priser och hög servicegrad.

Vår anläggning

Vid vår anläggning i Täby Kyrkby norr om Stockholm finns även våra samarbetspartners som grannar. Här samlas utförare inom bil-/däckservice, rekonditionering, lack och auktionsförsäljning. Tillsammans driver vi Sveriges största center för hantering av leasingbilar, något som ger kunskap och skapar effektivitet i vårt arbete med tjänstebilens kretslopp.

ALD Bil

I våra lokaler i Täby Kyrkby norr om Stockholm driver vi också vår egen bilhall, ALD Bil, för försäljning av nyare begagnade leasingbilar till konkurrenskraftiga priser. Bilarna har komplett servicehistorik, är i utmärkt skick och har oftast endast haft en brukare.

www.aldbil.se kan du läsa mer om verksamheten och se vilka bilar som finns i lager för omgående leverans.

ALD Carmarket

ALD Carmarket är ALD Automotives B2B websida. Vi hanterar och säljer årligen tusentals återlämnade leasingbilar. Genom noggranna tester, rekonditionering och värdehöjande åtgärder säkerställer vi bästa möjliga pris för din bil. 

Vi har en stor auktionsplattform och når professionella bilhandlare med stark köpkraft i 24 länder. Alla bilar publiceras på vår nätauktion och kan säljas genom öppen auktion, anbudsförsäljning eller med ett "köp-direkt-pris".

Vi har korta ledtider och inga mellanhänder vilket säkerställer snabba och smidiga affärer. Med ALD Carmarket är det tryggt för både köpare och säljare.