My ALD

My ALD - din partner på vägen

Vi på ALD Automotive vill att ditt bilinnehav ska vara enkelt. Därför har vi samlat all information som rör din bil tillsammans med en rad verktyg och förpackat allt i en smidig app.

Slipp kom-ihåg-lappar med mätarställningar, rapportera dina tjänsteresor direkt i appen. Ska du resa utomlands med bilen? De dokument du behöver är bara några knapptryck bort! Behöver du spärra ett drivmedelskort? Har du fått motorstopp? Eller vill du hitta närmaste verkstad? My ALD ger dig praktiska verktyg och tillgång till information var du än befinner dig.

My ALD finns tillgänglig i desktop samt som app och kan då hämtas från App Store och Google Play

Med My ALD kan du bland annat: 

* Föra och rapportera din körjournal
* Rapportera trängselskatter och infrastrukturavgifter
* Hitta närmaste verkstad
* Hantera dina drivmedelskort och se dina tankningar
* Anmäla en skada
* Få vägassistans vid stillestånd 

  MyALD


Logga in

För att få tillgång till appen behöver du inloggningsuppgifter. Saknar du inloggningsuppgifter är du välkommen att kontakta vår Customer Care.

Är du fleet manager?

Även du kan ha nytta av My ALD som app om du behöver tillgång till rapporter eller uppgifter som rör bilarna när du inte sitter framför en dator.

Chatbot och livechatt

I My ALD finns även en chatt, där vår AI-kollega Lisa finns tillgänglig dygnet runt för att svara på våra mest återkommande, generella frågor. Har du en kontraktsspecifik fråga kan Lisa däremot inte hjälpa dig, då får du i stället vända dig direkt till vår Customer Care i livechatten. Lisa finns tillgänglig dygnet runt och Customer Care är nåbara i livechatten mellan 08.00-17.00 alla vardagar.

 

Hämta My ALD idag

AppleAndroid


My ALD uppdateras regelbundet för att göra din vardag med en ALD-bil enklare. Hämta den senaste versionen för att få tillgång till nya funktioner och prestandaförbättringar. 

RING OSS!
08-501 122 00