Nyheter, artiklar och tips

30november 2023

ALD Automotive inleder samarbete med Carla för att göra elbilen tillgänglig för fler

ALD Automotive inleder samarbete med Carla för att göra elbilen tillgänglig för fler

ALD Automotive var en av de första aktörerna i landet att erbjuda leasing av begagnade bilar, i kontrakt med fri uppsägning efter 12 månader för att bättre möta marknadens behov. Nu växlar vi upp med hjälp av Carla, Sveriges första e-handel för elbilar, som har fri hemkörning i hela landet och kan på så sätt nå ut med vår produkt till betydligt fler.

Sedan start har vår produkt ALD Release tagits emot väldigt väl av framförallt företag men även privatpersoner, som uppskattat möjligheten att leasa en lätt begagnad bil till ett fördelaktigt pris på en kortare period än 36 månader, som på marknaden får anses vara standard för ett leasingkontrakt.

Genom samarbetet med Carla får betydligt fler möjlighet att privatleasa en begagnad elbil eller laddhybrid, till konkurrenskraftigt pris, innehåll och kontraktslängd, men nu med bekväm hemkörning.

”Carlas tjänst som kombinerar en digital affär med smidig hemleverans av bilen gör att ALD Automotive kan nå ut med en fantastisk produkt till en bredare målgrupp. Vi är övertygade om att våra gemensamma kunder kommer att få en positiv köpupplevelse då Carla har stort fokus på kundnöjdhet, vilket ligger helt i linje med våra egna ambitioner”, säger Joakim Bengtsson, Manager Partnerships ALD Automotive.

Läs mer i Carlas pressrum eller på deras hemsida.

 

Lediga tjänster

Vi letar ständigt efter kompetenta kollegor. Titta in och se om vi har något som passar din profil nedan.

Vilken bil passar just dig?

Läs våra tips och råd inför valet av bil.