Nyheter, artiklar och tips

13april 2021

Lynk & Co väljer ALD Automotive som förstahandspartner för mobilitetsmedlemskap i Europa

Lynk & Co väljer ALD Automotive som förstahandspartner för mobilitetsmedlemskap i Europa

Lynk & Co, det globala mobilitetsvarumärket, har valt ALD Automotive, Europas ledande leasingföretag, som förstahandspartner att erbjuda operationell leasing till företag i alla storlekar i sju europeiska länder: Tyskland, Spanien, Italien, Frankrike, Nederländerna, Belgien och Sverige.

Kunder kan nu åtnjuta alla fördelar med operationell leasing med Lynk & Cos hybrid eller laddhybrid 01 SUV. Alla modeller, tillgängliga i blått eller svart, är utrustade med ECONYL ®, ett material gjort av återvunna fiskenät och annat avfallsmaterial, helt utrustade med de senaste funktionerna, högteknologiska delar, inbyggda delningsalternativ och en 69 km lång räckvidd på ren el för laddhybriden. Leasingpaket finns tillgängliga med flexibla avtalslängder och körsträckor samt inkluderar försäkring*, vägassistans och fordonsregistrering såväl som underhåll tillhandahållet genom Lynk & Cos dörr till dörr-tjänst.

Det löpande leasingkontraktet hanteras av ALD Automotive. Förberedelser pågår för att implementera ett helt digitalt erbjudande i alla länder och kontraktshanteringen kommer att ske online genom ALD Automotives digitala plattform, från kreditupplysning till signering av kontraktet.

”Vi är stolta över att samarbeta med Lynk & Co för att hjälpa till med att tillhandahålla mobilitetslösningar till den uppkopplade generationen”, bekräftar John Saffrett, Vice CEO på ALD. ”Med det växande skiftet från ägande till användande stöder vi Lynk & Co fullt ut i deras strategi att leverera stort mobilitetsvärde med ansvarsfull användning. Detta strategiska partnerskap stöder inte bara vår ambition att bli en helt integrerad leverantör av hållbar mobilitet, den uppmuntrar också det positiva skiftet mot delad och ansvarsfull mobilitet i en industri som utvecklas”.

Läs pressmeddelandet

Lediga tjänster

Vi letar ständigt efter kompetenta kollegor. Titta in och se om vi har något som passar din profil nedan.

Vilken bil passar just dig?

Läs våra tips och råd inför valet av bil.