LEASING

Det finns flera goda skäl att välja leasing framför att äga sina bilar.

Genom att leasa bilar slipper ditt företag binda kapital i bilarna och kan också dra nytta av att halva momsen på leasinghyran är avdragsgill. Vi erbjuder olika leasingformer och givetvis väljer du den lösning som passar din verksamhet bäst.

Leasing
Vi är specialiserade på operationell leasing där en fast hyra gör det enkelt att budgetera leasingkostnaden. Att vi också garanterar bilarnas restvärde säkerställer att du redan från början vet vad bilarna kommer att kosta och slipper få obehagliga överraskningar i slutändan.

Givetvis erbjuder vi även finansiell leasing. Den stora skillnaden mot operationell leasing är att du själv står för restvärdesrisken när kontraktet löper ut.

Håll ögonen på vägen
Vi har branschens bästa depåteam och administrerar allt som har med bilarna att göra; bilarna, drivmedelskort, körjournaler, förmånsvärden, försäkringsärenden, vägassistans, skatter med mera och samlar allt på en och samma faktura. Som kund har du givetvis också tillgång till våra webbverktyg i form av kundportal för både förare och administratörer, samt support från vår kundservice.

Genom att överlåta hela administrationen till oss ser vi till att hålla dig och din bilpark rullande, så att du kan hålla ögonen på vägen och fokusera på det som skapar värde för din verksamhet. 

Din partner på vägen
När du väljer ALD Automotive som leasingpartner finns vi med dig hela vägen och hjälper dig bland annat att skapa en bilpolicy som ligger till grund för en optimal hantering av bilarna och ger dig tydliga ramar för dina bilar - både vad gäller ekonomi och miljö. Vi har lång erfarenhet av vad bilar faktiskt kostar och kan ge dig råd kring TCO (Total cost of ownership) så att du kan fatta välgrundade beslut.

En enklare och smidigare vardag
Vill du att vi tar hand om allt finns vårt driftsavtal som inkluderar service, reparationer och däck.

Ring oss!
08-501 122 00