Pressmeddelanden

ALD Automotive är en av Sveriges och världens ledande aktörer inom billeasing och fleet management och vår långa erfarenhet gör oss till experter på området.

Vi bidrar gärna med vår kunskap om du vill veta hur vi ställer oss i en viss fråga eller behöver bakgrundskunskap om ämnen inom vårt område. Vi agerar snabbt för att du ska få den information du behöver.

Kontakta Sara Lindén, Manager Marketing & Communication, på telefon 08-501 122 88 eller sara.linden@aldautomotive.com.

27apr

ALD Automotive och ChargePoint gör billaddningen enkel

ALD Automotive och ChargePoint gör billaddningen enkel

ALD Automotive och ChargePoint lanserar en komplett laddlösning för eldrivna tjänstebilar som förutom tillgång till laddning hemma, på arbetsplatsen och längs vägen ger ALDs kunder och dess förare ett enkelt och sömlöst system med full kontroll över laddningen oavsett var föraren laddar.

 

”Med denna helhetslösning får våra kunder tillgång till en tjänst som gör laddlivet enklare, från installation och användning till administration och lönehantering. Vår tro och förhoppning är att det ska underlätta både förarens vardag och företagets administration samt driva förflyttningen till fossilfria vagnparker” säger Frank Alofs, CEO ALD Automotive Sverige.

Som en del i ALDs vilja och åtagande att vara med och forma framtidens hållbara mobilitet har ett samarbete inletts med ChargePoint, världsledande inom laddnätverk, för att erbjuda hemmaladdning, kontorsladdning och publik laddning, separat eller i kombination. Med syftet att förenkla förarens laddvardag och företagets administration.

Läs pressmeddelandet

RING OSS!
08-501 122 00