Pressmeddelanden

ALD Automotive är en av Sveriges och världens ledande aktörer inom billeasing och fleet management och vår långa erfarenhet gör oss till experter på området.

Vi bidrar gärna med vår kunskap om du vill veta hur vi ställer oss i en viss fråga eller behöver bakgrundskunskap om ämnen inom vårt område. Vi agerar snabbt för att du ska få den information du behöver.

Kontakta Sara Lindén, Manager Marketing & Product Development, på telefon 08-501 122 88 eller sara.linden@aldautomotive.com.

09apr

NY LEDNING FÖR ALD AUTOMOTIVE SVERIGE

NY LEDNING FÖR ALD AUTOMOTIVE SVERIGE

För att stödja den fortsatta utvecklingen av mobilitetslösningar och kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder har en förändring gjorts i ledningen för ALD Automotive Sverige.

Frank Alofs, tidigare Operations Director i Nederländerna, har utsetts till VD. Frank har arbetat inom billeasingbranschen i närmare 20 år och kom till ALD-organisationen för 6 år sedan.

Maxime Verneau, tidigare Group Financial Controller hos ALD S.A., har utsetts till Chief Financial Officer. Maxime har arbetat inom koncernen sedan 2016.

Med ett tydligt fokus på kundnöjdhet har Frank under de senaste åren arbetat hårt för att öka kundnöjdheten i Nederländerna, som 2017 blev det vinnande leasingföretaget när kundnöjdheten bland förare jämfördes i en extern utvärdering. Detta uppnåddes med lagarbete, vilket är något han starkt tror på.

- Under de kommande åren kommer vi att fortsätta öka kundnöjdheten med vårt nuvarande erbjudande och introducera nya mobilitetslösningar som car sharing, säger Frank Alofs.

Frank tillbringar för närvarande fem dagar per vecka i Sverige och kommer under sommaren att flytta permanent med sin familj till Sverige.

Läs pressmeddelandet

 

 

 

Ring oss!
08-501 122 00