ALD Automotive Sverige

Vi är ett av Sveriges ledande leasingföretag.

I mer än 15 år har vi hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1 miljon tjänstebilar för våra kunder över hela världen och närmare 24 000 av dem rullar på våra svenska vägar. Vårt internationella nätverk bidrar till vår gedigna bilkunskap och vår vana att jobba med miljöperspektivet kopplat till tjänstebilar. Främst är det dock det dagliga mötet med våra kunder som driver oss i vår utveckling.

Personlig service

Hos oss möter du fler än 80 engagerade medarbetare med lång erfarenhet och kunskap inom områden som kundservice, biladministration, bilpolicies och hållbarhet. Det säkerställer att du kan lita på att du får välgrundade och goda råd. Vår personliga service och vårt engagerade team ligger till grund för vår höga kundnöjdhet.  

Stordriftsfördelar

ALD Automotive är en av Sveriges största inköpare av bilar och tillhörande service, och vi uppnår därför betydande stordriftsfördelar vid inköp av bilar och får bra rabatter på bränsle och konkurrenskraftiga försäkringspremier. Dessa fördelar kanaliserar vi naturligtvis vidare till våra leasingkunder i form av konkurrenskraftiga priser och hög servicegrad.

Vår anläggning

I våra lokaler i Täby Kyrkby norr om Stockholm driver vi också vår egen bilhall, ALD Bil, för försäljning av begagnade leasingbilar. Som grannar finns även våra samarbetspartners inom bil-/däckservice, rekonditionering, lack och auktionsförsäljning. Vi driver tillsammans Sveriges största center för hantering av leasingbilar. Det ger kunskap och skapar effektivitet i vårt arbete med tjänstebilens kretslopp.

Ring oss!
08-501 122 00