Ingen kan göra allt, men vi vill göra något

Vi samarbetar med ett antal organisationer eller föreningar som arbetar för mål vi tycker är viktiga och som har värderingar som överensstämmer med våra egna.

Läkare utan gränser
Vi är företagsvän till Läkare utan gränser som ger humanitär medicinsk katastrofhjälp till människor som drabbats av väpnade konflikter, kriser, epidemier och naturkatastrofer samt till befolkningsgrupper som saknar hälsovård på grund av social eller geografisk isolering.

Friends
Vi är kompis till Friends och stödjer deras kampanjer. Friends jobbar för att stoppa all mobbning i svenska skolor och idrottsföreningar. Det gör de långsiktigt genom utbildning, rådgivning och uppföljning. De bedriver dessutom opinionsbildning för att öka kunskap och engagemang.

Cancerfonden
Någon gång i livet drabbas vi alla av cancer, på ett eller annat sätt. Bara i år kommer 58 000 personer i Sverige få veta att de har cancer, ett besked som inte bara berör dem själva utan också alla i deras närhet. Vi stödjer därför Cancerfondens julkampanj för att ge fler familjer möjlighet att fira en god jul i framtiden.

IK Frej
Ungdomsidrotten i Sverige gör ett fantastiskt arbete med unga inom hälsa, värderingar och ledarskap och vi är därför glada och stolta över att kunna stödja det arbete som IK Frej gör här i Täby Kyrkby. IK Frej har mer än
1 400 medlemmar, verksamma inom fotboll och innebandy. Cirka 50% av Täby Kyrkbys alla barn och ungdomar i åldern 7-17 år är medlemmar i föreningen. I samarbete med IK Frej arrangerar vi också ALD Cupen - en fotbollsturnering som vänder sig till barn i 10-årsåldern.

Ring oss!
08-501 122 00